21.12.2012

Привітання виконуючого обов’язки президента ДП НАЕК «Енергоатом» Віссаріона Кіма з Днем енергетика

Дорогі Колеги! Вітаю наш колектив з Днем енергетика та наступаючим Новим Роком! У році, що минає, ДП НАЕК «Енергоатом» залишалося безумовним флагманом української електроенергетики, забезпечуючи виробництво половини всієї електроенергії, що генерується в

Дорогі Колеги!

Вітаю наш колектив з Днем енергетика та наступаючим Новим Роком!

У році, що минає, ДП НАЕК «Енергоатом» залишалося безумовним флагманом української електроенергетики, забезпечуючи виробництво половини всієї електроенергії, що генерується в країні.

Які б проблеми не виникали перед атомною галуззю, я впевнений, що ДП НАЕК «Енергоатом» зможе подолати їх, спираючись на ваш високий професіоналізм і почуття обов’язку.

Ми можемо з упевненістю дивитися в майбутнє, адже атомна енергетика була, є і буде однією з небагатьох галузей України, завдяки яким можливе стабільне зростання економічних показників, а разом з ними і добробуту громадян країни. Запорука успіхів Компанії – щоденна напружена і продуктивна праця кожного члена нашого великого колективу.

Як відомо, атомна енергетика ніколи не була обділена увагою громадськості. Хочу побажати, щоб наступного року атомники відчували на собі лише дружню увагу колег і турботу близьких.

Здоров’я і щастя вам і вашим родинам, успіхів у роботі!

З повагою

Виконуючий обов’язки президента