22.12.2013

Привітання в.о. президента ДП НАЕК «Енергоатом» М.І. Константінова з нагоди професійного свята – Дня енергетика

Текст привітання

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика!

Наша галузь є фундаментом енергетичної безпеки та економічного розвитку України, гарантом безперебійного постачання електроенергії і тепла в будинки та на підприємства. Від неї залежить стабільна робота промисловості, транспорту, зв’язку і соціальної сфери. І саме це робить професію енергетика-атомника однією з найнеобхідніших у державі.

Своєю працею ви доводите, що в атомній енергетиці працюють професіонали високого рівня, які вміло вирішують найскладніші завдання і успішно досягають поставлених цілей.

Упевнений, що і надалі сумлінна праця кожного українського атомника буде спрямована на розвиток виробництва, підвищення безпеки наших АЕС та зміцнення енергетичної галузі України.

Тож від усього серця дякую вам, шановні колеги, за плідну роботу, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм і відданість справі!

Бажаю вам великого натхнення і нових здобутків, а також благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, щастя та здоров’я вам і вашим сім’ям!

З повагою,

в.о. президента

ДП «НАЕК «Енергоатом»                                                              М.І. Константінов

22 грудня 2013 року