22.12.2016

Привітання президента Енергоатома Юрія Недашковського з Днем енергетика

Шановні колеги, дорогі друзі!

Щиро, від усієї душі вітаю вас з нашим професійним святом – Днем енергетика!

У сучасному світі забезпеченість електричною енергією лежить в основі економічного розвитку, процвітання і благополуччя суспільства. А цивілізаційний потенціал визначається рівнем оволодіння всіма видами енергії. Нашу місію важко переоцінити. Адже саме від нашої праці безпосередньо залежить безперебійна робота промислових підприємств, державних установ, шкіл, лікарень, тепло і затишок будь-якого будинку. Залежить якість життя кожної людини.

В атомній енергетиці України працюють високопрофесійні фахівці, які, незважаючи на всі складнощі сьогодення, забезпечують стабільне і безпечне енергопостачання населення і підприємств. Відповідальне ставлення до справи дозволяє нам не тільки успішно вирішувати виробничі завдання, але й займатися модернізацією і реконструкцією, новим будівництвом, впроваджувати найсучасніші технологій і підвищувати ефективність нашої діяльності.

Цей рік для нас був особливим – Енергоатом відзначив свій двадцятирічний ювілей. Нам багато вдалося за ці два десятиліття, нам є чим пишатися. Ми гідно виконували свою високу місію: забезпечувати людей якісною та екологічно чистою енергією з безумовним пріоритетом безпеки для життя і здоров’я, збереження довкілля.

Ми не заспокоюємося досягнутим, продовжуємо працювати, долаючи виклики, які постають перед Україною на шляху до енергетичної незалежності, ставимо нові вимоги до себе і не припиняємо розширювати горизонти наших планів.

Все це було б неможливо без нашого колективу, який формує «атомне ядро» Компанії і всієї енергетичної галузі. І кожному члену якого, вітаючи сьогодні зі святом, я хотів би щиро, від усього серця подякувати.

Я впевнений, що багато важливих і складних завдань під силу нашому колективу, тому що головними його цінностями завжди були і залишаються високий професіоналізм, відданість галузі та особливий корпоративний дух, що дозволяє кожному працівнику відчувати себе членом великої родини Енергоатома, яка виконує єдину спільну благородну справу.

Вітаючи колектив нашої Компанії, бажаю, щоб ви завжди залишалися згуртованими і відчували впевненість у завтрашньому дні, щоб ваша праця була гідно оцінена, щоб професія енергетика-атомника ніколи не втрачала свого престижу та пошани.

Удачі всім, здоров'я, злагоди та добробуту. Приємних вам свят, колеги, і хай збудеться наша спільна найголовніша мрія – завершиться війна на сході, і кожна українська родина відсвяткує перемогу!

А ми будемо разом успішно зміцнювати економіку нашої держави, нести в кожну оселю світло і тепло.

Зі святом всіх нас!