29.11.2018

Волонтери Енергоатома приєднались до Всеукраїнської акції «Щедрий вівторок»

Волонтери Енергоатома разом з 1+1 медіа, агропромхолдингом Астарта-Київ, EY Ukraine та Watsons об’єднались, щоб влаштувати свято для маленьких пацієнтів лікарні Охматдит у рамках всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday («Щедрий вівторок»), до якого Україна приєдналась вперше.

Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції з метою допомоги благодійним організаціям. Вперше в світі такий рух був проголошений у 2012 році, а 27 листопада 2018 року Всеукраїнська акція #ЩедрийВівторок вперше об’єднала Україну навколо добрих справ, вкотре довівши, що українці завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Завдяки підтримці ППО Дирекції НАЕК «Енергоатом» волонтери Енергоатома долучились до проекту «Здійсни мрію» та разом з іншими українськими компаніями подарували дітям свято та переконання у тому, що всі їхні мрії обов’язково збудуться. Справжнє свято забезпечили чудовий настрій дітей і організаторів, подарунки, аніматори, а також чарівна ведуча та куратор проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран.

«Не дивлячись на те, що Енергоатом є державним підприємством, це не створює бар’єрів для корпоративного волонтерства. Адже, це відповідальність кожного працівника та його особисте бажання допомагати тим, хто потребує допомоги в будь-якому куточку нашої країни. Ми підтримуємо наших воїнів АТО на Сході країни. Наших «сонячних» діток в Києві та дітей з вадами зору у Львові. Ми готові допомагати! Ми маємо велике бажання роботи добрі справи та маємо для цього можливості» − зауважила начальник відділу роботи з громадськістю Дирекції з комунікацій НАЕК «Енергоатом» Рената Яресько.

Довідка. Проект «Здійсни мрію», покликаний дарувати радість та здійснювати найзаповітніші бажання тисяч важкохворих дітей з усієї України. Дітей, для яких кожен пережитий день − це диво. Проект започаткований 1+1 медіа і ТСН спільно з ВБФ «Крона».

Giving Tuesday (#ЩедрийВівторок) − всесвітній день добрих справ, який доводить, що допомагати може кожен. Цього дня усі охочі зосереджуються на добрих справах заради благородної мети. Цього року Україна вперше приєднається до всесвітнього руху.