28.12.2007

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні друзі, колеги! Від щирого серця вітаю вас з Новим Роком і Різдвом Христовим! Настає час, коли традиційно кожен із нас згадує все те, що вдалося зробити, і планує добрі справи на майбутнє. Багатотисячний колектив НАЕК «Енергоатом» успіш

Шановні друзі, колеги!

Від щирого серця вітаю вас з Новим Роком і Різдвом Христовим!

Настає час, коли  традиційно кожен із нас згадує все те,  що вдалося зробити, і планує добрі справи на майбутнє.

Багатотисячний колектив НАЕК «Енергоатом» успішно завершує 2007 рік. 27 грудня об 11 год. 20  хв. Компанія достроково виконала планове завдання з виробництва електроенергії, забезпечивши для країни 91 млрд. 614 млн. кВт-годин.

Нинішнього року введено в дію другий гідроагрегат Ташлицької ГАЕС, вперше налагоджено реалізацію з випередженням встановленого графіка  заходів «Концепції підвищення  безпеки діючих енергоблоків атомних електростанцій», розроблено деталізовані план-графіки і забезпечено фінансуванням у повному обсязі роботи з підготовки пілотних енергоблоків до продовження терміну експлуатації,  виконано значний обсяг заходів з підготовки до спорудження нових потужностей на Хмельницькій АЕС.

У 2008 році ми продовжимо виконувати  складні та важливі завдання, головні з яких – виробництво електроенергії в запланованих обсягах та безпечна робота  атомних електростанцій.

Поряд з повсякденними виробничими турботами керівництво Компанії разом із профспілками постійно дбають про розвиток соціальної сфери. Поліпшення умов праці, побуту і відпочинку атомників – один із визначальних пріоритетів діяльності НАЕК «Енергоатом».

У 2007 році зросла заробітна плата, суттєво збільшено фінансування будівництва житла для персоналу станцій, зросли видатки на медичне обслуговування атомників  та членів їх сімей, позитивних змін зазнала система організації відпочинку   працівників галузі.

Переконаний, що в новому році атомники продемонструють ще кращі результати і підтвердять високе звання передового загону українських енергетиків.

Дорогі друзі! Бажаю вам міцного здоров’я, миру, здійснення мрій і задумів, добробуту та родинного затишку!

Веселих вам свят!

З повагою